MAXIS 3G di pulau indah,pelabuhan klang.

Hari ni aku lepak umah sorang2 jer…si daus pi buat reunion ngan budak2 dia kat tanjong malim. aku ni ha, tercongok sorang kat umah. Aku ingat semalam nak surf internet, tapi line langsung tak de. baru sekarang ni dapat line internet.

Sebelum ni aku pakai celcom broadband pakej sebulan rm68. aku pakai hp 3g aku. bila nak pakai jer kena tukar simkad, kalau asyik macamni jer mau letih henpon aku ni.

Sekarang ni aku guna maxis 3g, dia siap bagi wireless modem lagi tu. kalau celcom dulu kena beli sendiri, dahlah modem tu mahal gila..tapi sekarang ni mungkin dia ada bagi kot, sebab hari tu aku ada terbaca iklan celcom dalam surat khabar harian metro time aku mancing dekat angler park pulau indah.

Line broandband kat sini kurang mantap, tapi boleh lah kalau saje nak tengok berita2 dalam internet, kalau nak upload, downlod ker memang berjanggut ler menunggu…

Alhamdulillah, aku punya praktikum dah selesai, berapa markah yang aku dapat aku pun tak tau. lepas ni kena tumpu untuk final exam ler pulak…mintak2 ler dah takde kena buat assigment lagi dah…

 

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s