Hari-hari terakhir sebelum tamat…

Kali ini adalah merupakan saat terakhir, iaitu saat-saat aku akan menamatkan KPLI aku selama 18 bulan. Tapi sebelum nak abiskan kursus ni aku kena ambik exam terakhir, pi kursus BTN dan ambik KISSM kat maktab.

Masa aku sedang menulis ni, kawan2 aku semuanya tengah sibuk membuat laman web masing. Sekarang adalah waktu subjek Pengurusan Sumber. Kebetulan pula pc yang aku guna ini ada problem sikit.

Aku akan ada kat maktab ni lebih kurang dalam tempuh 3 minggu.

Aku dah takde ide nak tulih dah..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s